08 Sty Wiosna w Pałacu Ciekocinko

 

Tutaj nic nie jest przypadkowe, gdyż wszystko ma służyć maksymalizacji przyjemności.

Pałacowe restauracje „1906 Gourmet Restaurant” i „Luneta & Lorneta Bistro Club”, prowadzone mistrzowską ręką Szefa Kuchni Pawła Dołżonka, wyróżnione przez Żółty Przewodnik Gault&Millau, wiodą przez najlepsze smaki, unikalne receptury, mając zakodowane słowa – Balans. Sezonowość. Szacunek do produktu. To zasługuje na niespieszną degustację. 

Do tego parowanie z winem. Pałacowa piwniczka kryje przeszło 140 jego gatunków. Potem humidor, wygodna sofa i już można planować podbój świata. Lub podbój leśnych ostępów nazajutrz. A może konną przejażdżkę czy celność uderzeń na driving range. W doborowym towarzystwie. W samotności długodystansowca. W pięciogwiazdkowym standardzie, który pieści dyskretnie i szepcze do ucha – Chwilo trwaj…

 

Szczegóły oferty

 

REZERWACJE: tel.:+48 608 002 220 | email: hotel@palacciekocinko.pl