13 Gru Chef’s Collective

Chef’s Collective to nowa inicjatywa trójmiejskich szefów kuchni. W skład kolektywu wchodzi czwórka specjalistów od kulinarnego rzemiosła. Przedsięwzięcie to będzie niebanalnym rozwinięciem tego, co Rafał Koziorzemski, Rafał Wałęsa, Paweł Dołżonek i Jacek Koprowski robią na co dzień w swoich restauracjach. Począwszy od 25 stycznia i kolacji „DIRTY DANZIG” zabiorą Was w kulinarną podróż po starym gdańskim porcie, w Sztuczka Bistro odświeżymy potrawy królujące w nadmorskich kurortach w czasach PRL, następnie hyc do krainy czarów, aby 26 kwietnia zakończyć projekt w Majątku Ziemskim Ciekocinko

O dobór trunków zadba Paweł Zduniak, a całość utrwali na zdjęciach Joanna Ogórek.

Kalendarz kolacji :

25 stycznia 2019 r. – Fino (Gdańsk)
1 marca 2019 r. – Sztuczka Bistro (Sopot)
29 marca 2019 r. – Biały Królik (Gdynia)
26 kwietnia 2019 r. – 1906 Gourmet Restaurant (Ciekocinko)

 

Cena kolacji:
  • kolacja: 215 zł / os.
  • dobór alkoholi: 89 zł / os.

 

Zapraszamy również do skorzystania z wyjątkowej oferty na pobyt w Pałacu Ciekocinko dla uczestników kolacji Chef’s Collective w terminie 26 kwietnia 2019 r.:

  • Pokój Standardowy w Powozowni ze śniadaniem dla dwóch osób – 300 zł brutto za dobę
  • Pokój Superior w Pałacu ze śniadaniem dla dwóch osób – 400 zł brutto za dobę

 

REZERWACJE: tel.:+48 608 002 220 | email: hotel@palacciekocinko.pl

Serdecznie zapraszamy!